Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Leven vanuit je bronkracht [Live Practitioner]

 Geef je eigen leven (en dat van je cliënt) een boost met onze Bronkracht (zelf)helingsmethode© die je tijdens deze zevendaagse opleiding leert. Creëer autonomie door je diepere onbewuste programma's zelfstandig op DNA-niveau te transformeren. Indien je therapeut bent, leer je deze techniek ook direct toe te passen bij je cliënten. 

Instituut voor Spirituele hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz

Reken af met dat wat jou niet meer dient

Wil je met een groep gelijkgestemden de diepte in gaan binnen de helende energie van ons collectieve veld? Doorzien, doorvoelen en loslaten? En onze Bronkracht (zelf)helingsmethode© leren? Dan is deze Practitioner iets voor jou! 


De programma’s die in de mens draaien om onze kracht te ondermijnen, zijn hardnekkig. Dat hebben wij in ieder geval talloze keren ervaren. Zowel bij onszelf als bij onze cliënten.

Na een indrukwekkende (energetische) transformatiesessie is het dan ook verleidelijk om te denken dat jouw begeleider of iets anders externs de oorzaak is van de doorbraak die je zojuist hebt ervaren. Als je hier nog enigszins in gelooft, dan is het tijd om je uit deze illusie te helpen: jij bent de oorzaak zelf!

Of zorgvuldiger geformuleerd: het is de oneindige universele intelligentie in en om jou heen. Je kunt het ook je onderbewustzijn+ noemen, je Goddelijke vonk, je Boeddhanatuur of bijvoorbeeld de Akashia kronieken.

Welke naam je die intelligentie ook wilt geven, we zijn in ieder geval by far tot veel en veel meer in staat dan dat we zelf denken.

En het zijn diezelfde programma’s waardoor wij onze kracht weggeven die er alle baat bij hebben om ook dit gegeven voor ons verborgen te houden.


   Maar nu niet meer!    


 • "Growing into yourself" staat centraal tijdens deze zevendaagse. We nodigen je uit om datgene aan rommel los te laten wat tussen jou en jouw ware zelf in staat.
 • Dat doe je bij ons in de cirkel en je leert ook direct onze (zelf)helingsmethode zelfstandig toe te passen voor thuis. Zo word je minder voor je transformatieproces minder afhankelijk van anderen. 
 • Als je therapeut bent, leer je meteen om de methode veilig in te zetten voor cliënten. Die dan op hun beurt weer zelfstandiger worden en ownership kunnen nemen over hun eigen helingsproces.  


Ben jij klaar voor een mooier leven? 

Carina vertelt enthousiast over het effect van onze Bronkracht (zelf)helingsmethode©:

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
" Ik merk dat ik er drie weken na dato nog steeds emotioneel van kan worden. Iets waar ik al lange tijd naar op zoek was maar wat ik tot dat moment niet aan kon raken, dat gebeurde daar.  In ene was ik daar waar ik mocht zijn, waar ik mocht ervaren en voelen wat er eigenlijk speelde in mijn leven. Zoveel inzichten, ik heb gehuild, ik heb getrild, ik heb zoveel los mogen laten... Ik ben super super super dankbaar. Ik had dit echt nooit verwacht." 
Carina Veldhuizen

Herken je dit? 

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Je komt er niet doorheen

Oude pijn, trauma, twijfel, schaamte, onzekerheid, vermoeidheid, verdriet, concentratieproblemen, angst, boosheid...

Door de gevolgen van pijnlijke ervaringen (van onszelf of onze voorouders) en andere onbewuste programma’s zitten we de meeste tijd in een onaangename hypnose die we ons leven noemen. We raken snel gefrustreerd, geïrriteerd en geven anderen daarvan de schuld. We ervaren stress, spanning of angst.

Je hebt bepaalde stukken/problemen herhaaldelijk geprobeerd op te lossen maar het lijkt alsof je niet tot de kern komt... 

Je zoekt een methode voor jezelf en/of voor cliënten om deze oude, op angst-gebaseerde programma's diepgaand en relatief gemakkelijk zelf te releasen. Een methodiek die toepasbaar is op alle problemen.

Instituut voor Spirituele hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

   Je wéét dat overleven geen 

oplossing is

Net als bij bijna iedereen draaien er dus niet-authentieke programma's in jou. 

Pijn/programma’s die we vaak niet eens herkennen omdat we denken dat ze nou eenmaal bij het leven horen. Je moet nou eenmaal hard werken, gedoe hoort erbij, overal is er wel wat, het zit in de familie, het leven is nou eenmaal niet makkelijk, etc, etc.

Maar diep van binnen weet jij dat je moeitelozer zou kunnen leven. Wat in jou zorgt ervoor dat jouw leven op bepaalde aspecten nog niet lekker loopt? 

Je zoekt een relatief simpele methode die dieper transformeert dan wat je tot nu toe hebt ervaren en die jou ondersteunt in het verhogen van jouw bewustzijn.    

En als je therapeut bent, dit gun je je cliënten ook!                                                 

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Je wilt minder afhankelijk zijn 

Je voelt dat het leven gaat over het aanboren van je innerlijke wijsheid en je herinneren wie je bent. Dat is een proces waarbij je laag voor laag datgene wat je niet meer dient, afpelt. 

Daar wil je graag zelf mee aan de slag, zonder dat je daar steeds een therapeut bij nodig hebt. 

En als je therapeut bent, zet jij met deze techniek jouw cliënten ook weer volledig in hun eigen kracht!


‘People don't need to be saved or rescued.
People need knowledge of their own power and how to access it.’

-Tammy Plunkett

Martijn en Monique in gesprek over Spirituele Hypnose 

Herken je dat...

 • je al best veel met bewustwording bezig bent en nu toe bent aan aan rituelen/beoefening die jouw bewustzijn nog meer verhogen?
 • je zoekende bent om voor jezelf bepaalde problematieken op een dieper niveau aan te pakken?
 •  je een methode zoekt waarin spiritualiteit een belangrijke rol speelt maar waarbij je ook met beide benen op de grond blijft staan?
 • je intuïtief wilt leren werken en helen?
 • je zelfstandig (zelf)regressie en zelfheling wilt leren toepassen? Bij jezelf en als je therapeut bent ook bij cliënten?

En wil je leren en ervaren hoe...

je middels een simpele methode diepgaande transformaties op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau faciliteert bij jezelf en -mocht je dat willen- bij cliënten? 

 je op dieper niveau leert werken met je voorouderlijke geheugen, je zielsgeheugen en zelfs collectieve programma's op DNA-niveau kunt helen?

je jouw eigen systeem diepgaand opschoont en steeds meer vanuit jouw eigen waarheid en innerlijke wijsheid werkt en leeft?

je ontdekt wat jouw unieke blauwdruk en bijdrage aan deze wereld is? 

jouw spirituele ontwikkeling een enorme boost kunt geven?

         Dan is programma echt iets voor jou!                   

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

We herhalen nog even een stukje wetenschap

Wat veel healers al wisten, maar wat nu ook wetenschappelijk is aangetoond door de Russische biofysicus en moleculair bioloog Pjotr Garjajev, is dat wij ons dna met taal kunnen aanpassen, mits gebruikgemaakt van de juiste frequenties. Sterker nog: dat de oorsprong van taal aan ons DNA kan worden toegeschreven.

Dit verklaart mogelijk het succes van trance, affirmaties en healing. Tevens laat hij in zijn onderzoeken de relatie tussen ons DNA en het universum zien en hoe verandering in het één effect heeft op het ander. Dit verklaart het simpele principe: zo binnen zo buiten. Het universum veranderd zodra jij veranderd. 

Zoals je weet kun je met gesproken taal samenwerken met je onderbewustzijn en je kunt dus met gesproken taal je DNA aanpassen. Vanuit hypnotherapie weten we dit natuurlijk al lang. Echter daarvoor moeten we eerst in hypnose. En vaak hebben we daar ook nog iemand voor nodig om ons hierin te begeleiden. 

We gaan een stapje verder...

Je kunt vanuit je bewustzijn ook direct invloed uitoefenen op het esoterische veld en de bouwblokken van het universum. Door uitgesproken intenties zo te formuleren kun je energievelden laten samen werken met je bewustzijn (consiousness) in plaats van dat je vanuit je mind allerlei oplossingen bedenkt. 

Belangrijk lijkt hierbij te zijn dat je een voldoende mate van hoge frequentie hebt. Lees: vanuit liefde, rust en dankbaarheid spreekt. Deze connectie met het zelf is dan ook de basis van al onze workshops en opleidingen. 


Wij helpen je graag her-inneren dat je een eigen wijsheid bezit, die verder gaat dan de connectie met je onbewuste. Een intelligentie die de oude rotzooi blootlegt wat zich heeft vastgezet in jouw lichaam omdat ervaringen die niet goed zijn verwerkt, op celniveau worden opgeslagen in je lichaam. Dit leidt onherroepelijk tot allerlei emotionele en fysieke problemen. 

Je kunt leren een  Intelligentie in je te gebruiken die helende energie stuurt naar die delen zodat je jezelf genezende vermogen weer aanspreekt. Jouw celgeheugen krijgt daarmee de kans om nieuwe, kerngezonde cellen aan te maken wat we celregeneratie noemen. 

Instituut voor Spirituele hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Magisch en transformerend...

"Ik heb inmiddels al veel methodes en technieken mogen leren en ervaren. En ik weet ook dat ze allemaal werken, daar geloof ik echt in. Zelf heb ik echter nog nooit een methodiek ervaren die zo enorm krachtig en diepgaand is al degene waarmee we werken in onze cirkels. 


"Wat ik echt heb geleerd is dat je het eerst zelf hebt toe te passen, te doorgronden..."


Het jaar 2023 was voor mij persoonlijk een enorm confronterend, regelmatig heftig maar ook intens en mooi jaar. Ik heb in dat jaar eigenlijk echt leren houden van mezelf. Vlak na de scheiding met de moeder van mijn kinderen kwamen er enorm veel lagen in mij vrij. En heel eerlijk gezegd wist ik wel dat ze er nog zaten maar ik had ze steevast genegeerd. Ik ervaarde tot dat moment geen veiligheid in mezelf om dit aan te pakken. 

Sindsdien heb ik vele lagen losgelaten. Bizarre lagen. Lagen op gebied van verlatingsangst (waarvan ik dacht hier al lang geen last meer te hebben), fysieke problemen, emotionele pijn in mijn hart, beperkende overtuigingen over mezelf. Maar ook vanuit het voorouderlijke geheugen is er veel getransformeerd bij zowel mijzelf als mijn dochter die hier onbewust enorm last van bleek te hebben. Ook zijn mijn intuïtieve vermogens verder ontwikkeld.

Een voorbeeld van onlangs is dat ik in regressie een probleem terug volgde naar het ontstaan en hoorde dat mijn opa hier iets mee te maken had. Voor ik het wist ging ik trillen en beven en voelde ik doodsangsten. De tranen stroomden over mijn wangen terwijl ik voelde wat mijn opa voelde toen er in de Tweede Wereldoorlog vliegtuigen en bommen vielen toen hij met zijn toen net geboren zoon en vrouw (mijn oom en oma) in bed lag. Deze imprint is in zijn systeem gaan zitten en die is vervolgens via mijn vader bij mij gekomen. Ik voelde dat dit het zaadje is geweest van de ziekte Parkinson die hij later ontwikkelde. Het zielsdeel van mijn opa heb ik nu mogen laten helen  waarna er een enorme rust in mijn systeem is gekomen. En of dit alles ook echt zo is, dat zal ik nooit te weten komen. Maar het voelde echt en ik merk meer ruimte in mijn eigen lichaam. 

Met deze methode van (zelf)heling laten we de energie (je levenskracht, spirit of hoe je het ook maar wil noemen) door ons heen werken. Dit kan echt iedereen en mijn inziens zou ook iedereen dit mogen leren. Zodat iedereen die dit wil zijn/haar innerlijke werk kan doen waardoor we als mensheid liefdevoller kunnen evolueren.  

Spirituele intelligentie -waar deze methode op is gebaseerd- gaat wat mij betreft over waarachtig contact met jezelf en vanuit daar met anderen.

Het gaat over het vinden van de stille kracht die in ons leeft en die ons wil helpen om datgene wat optimaal is te manifesteren en alles wat daar tussenstaat aan oude rommel te transformeren. 

Het gaat ook over de wijsheid die in ons zit om oude rotzooi die zich is gaan vastzetten in je lichaam bloot te leggen. En over het inzetten van die intelligentie om helende energie te sturen stuurt naar deze niet-authentieke delen zodat je jezelf kunt genezen.

Zo ontstaat er steeds meer ruimte voor jouw eigen grootsheid en het leven dat daar bij past. Want we zijn allemaal zo magisch!


Ik ben Spirit zo dankbaar dat dit alles op mijn levenspad is gekomen!"

7-daags programma Leven vanuit je bronkracht [Practitioner]  

Dit is wat je in ieder geval krijgt: 

Logo Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn en Monique.

Diepgaand werken aan jezelf  

Een paar maanden vormen we met elkaar een veld van energie. In deze cirkel kun je zacht maar diepgaand werken aan jezelf. Dit doe je in verschillende bestaanslagen, dimensies en incarnaties. Zo kun je steeds meer worden wie je werkelijk bent.  

Logo Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn en Monique.

Leer onze methode voor (zelf)heling

Door veel te ervaren en enkele teachings van ons leer je alle ins en outs van onze Bronkracht (zelf)helingsmethode©. Je leert gebruik te maken van spirituele trance en uitgesproken intenties om bij jezelf - en als je dat wilt bij cliënten- diepgaande heling te faciliteren. En met vier heldere stappen (Observatie, Acceptatie, Transformatie en Integratie) heb je vanaf nu een mooie kapstok om jouw eigen transformatieprocessen te dragen en-indien je therapeut bent- deze ook te begeleiden bij cliënten. 

Logo Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn en Monique.

Voor jezelf en voor cliënten 

Onze (zelf)helingsmethode is er voor iedereen die dichter bij zijn of haar authentieke zelf wil komen. Je kunt de methode inzetten voor jezelf en voor cliënten. Na afloop ontvangt iedereen een certificaat van deelname. 

Indien je zorgverlener bent, pas je het bij ons geleerde toe op die doelgroep waar je al voor bent opgeleid. Dit mag je doen nadat je een reflectieverslag hebt geschreven van acht sessies die je volgens onze methode hebt begeleid. 

Logo Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn en Monique.

Een gevoel van thuiskomen  

De deelnemers aan onze eerdere cirkels gaven stuk voor stuk aan dat ze een gevoel hadden van thuiskomen. Dat ze het magisch vonden om te voelen wat hun eigen energie in combinatie met de groepsenergie tot stand bracht. Met elkaar vormen we een liefdevolle, veilige tribe. 

Lees hier wat je precies kan verwachten... 

Leven vanuit je bronkracht [Practitioner] 

In deze zevendaagse Practitioner: 

 • ervaar je de helende kracht van de bron die in en om jou heen is en die je in lijn met jouw intenties door jou heen kunt laten werken; 
 • leer je alles over onze methode van (zelf)heling maar ga je vooral diep door je eigen processen heen; 
 • leer je hoe je een lijn kunt aanbrengen in transformatieprocessen middels vier heldere stappen: Observatie, Acceptatie, Transformatie en Integratie;  
 • (Interventie)technieken die je je eigen maakt zijn:
 • - Afstemmen op jezelf en met diegenen waarmee je in interactie bent middels (Sjamanistisch) rituelen waardoor er meer flow en minder hard werken ontstaat; 

  - Diverse meditatietechnieken en breinbeïnvloeders om niet authentieke delen te detecteren en duurzame integratie te bevorderen.

  - (Zelf)helings protocol voor het diepgaand ontwortelen van pijnstukken en op angst-gebaseerde patronen; 

  - Energy release protocol dat voelt als een douche waarmee je veel energie van je afspoelt.

Het resultaat:

Het resultaat is in ieder geval dat je een (zelfhelings)methode leert die jouw proces van het ontwikkelen van een hoger bewustzijn ondersteunt. Je bent in staat om 'rommel' in je systeem zelfstandig te transformeren, zonder dat je afhankelijk wordt van een therapeut. Zorgverleners kunnen deze methode desgewenst toepassen op de doelgroep waarvoor zij zijn opgeleid. 

Verder is het resultaat voor iedereen anders, maar wat wij merken bij onszelf en cliënten is dat:

 • je meer en meer bent en durft te leven en werken in lijn met wie je werkelijk bent;
 • je meer gegrond raakt en gecentreerd in je eigen energie;
 • je minder vanuit wilskracht gaat leven en werken;
 • er ruimte komt voor magie in je leven.

 

Inhoud (onder voorbehoud van wijzigingen):

  Dag 1: Introductie
  • - Leren samenwerken met de energie van de bron 
  • - Uitleg over een mogelijke kapstok voor je transformatieproces: Observatie, Acceptatie, Transformatie en Integratie
  • - Eerste kennismaking met protocolwerk middels een Energy release. Deze interventietechniek kun je direct al inzetten bij je cliënten
  • - Breinbeïnvloeders inzetten voor duurzame integratie


  Dag 2: De stilte in: observatie, acceptatie en transformatie 
  - Diverse meditatie- en ademhalingstechnieken zodat je steeds niet-authentieke delen kunt gewaarzijn en jezelf snel in ontspanning kunt brengen
  - Gedragen door onze healingcirkel beginnen we met transformeren van onze zichtbare en onzichtbare wonden en programma's 
  - Grondingsoefeningen 


  • Dag 3: Bestaanslagen
   - Theorie (dramadriehoek, voorouderlijk geheugen, collectief geheugen, karmisch geheugen...) 
  • - Gedragen door onze healingcirkel transformeren we zichtbare en onzichtbare wonden en programma's 
  • Dag 4: Transformatie en Emotional releases
   - Gedragen door onze healingcirkel transformeren we zichtbare en onzichtbare wonden en programma's 

  • Dag 5: Transformatie en Emotional releases
   - Gedragen door onze healingcirkel transformeren we zichtbare en onzichtbare wonden en programma's 
  • - Verdiepende oefeningen om je energieveld te managen

  Dag 6 en 7: Breinbeïnvloeders en integratie 
  - Welke breinbeïnvloeders zijn er en hoe kunnen deze ondersteunen in jouw bewustzijnsproces? 
  - Wat mag er nog bij jezelf worden gezien, doorvoeld en geheeld?

  - (Bege)leid jezelf: hoe nu verder?

  •   

Dit alles is inclusief Q&A's die gedurende de training en na afloop worden gepland.


Let op, bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de Academie voor (zelf)heling. Deelnemers met psychische klachten worden niet toegelaten tot de workshops. Middels screening behoudt de Academie voor (zelf)heling het recht om aanvragen te annuleren.

Inclusief: 

Uitgebreid naslagwerk op papier
Alle interventietechnieken en protocollen op audio
Q&A's, gedurende de training en na afloop
Al het materiaal en updates in de huddle
Gelijkgestemden die deze reis samen met jou maken :-)

Zij gingen je (in eerdere workshops en opleidingen) voor: 

Bijna geen woorden voor!

"Tja, hoe moet ik het omschrijven. Bijna geen woorden voor hoe essentieel en bijzonder deze dagen voor mij waren. 

Iedereen die ergens een training, nascholing of cursus wil volgen raad ik aan éérst dit te doen!"

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Barbara Kregting
Wonderlijk magisch!
"Ik heb zoveel inzichten en antwoorden mogen ontvangen! Dankbaar!"
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Carina Veldhuizen
Het was als thuiskomen!
"Gelukkig was ik erbij! Van het begin tot het einde was ik in flow. Ik weet nu hoe ik moet connecten met mijn intuïtie. Ik ervaar zoveel ontspanning en moeiteloosheid!"
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Aukje Aardema

Data en aanmelden

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Leven vanuit je bronkracht [Practitioner]

Data:

6 en 7  september 2024

4 en 5  oktober 2024
15, 16 en 17 november 2024


Tijden: 9:30 - 16:00 uur

Waar: Meppel

1100,- inclusief b.t.w.
Boek hier je reis
Bij het boeken van dit product ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Daarnaast verklaar je dat je in staat bent om jezelf emotioneel/psychisch te kunnen dragen en dat je geen antidepressiva slikt.
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Leven vanuit je bronkracht [Practitioner]

We starten onze tweede opleiding in het voorjaar van 2025. Data volgen later.
1100,- inclusief b.t.w.
Nog even geduld
Bij het boeken van dit product ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Daarnaast verklaar je dat je in staat bent om jezelf emotioneel/psychisch te kunnen dragen en dat je geen antidepressiva slikt.
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Leven vanuit je bronkracht 

[1-op-1 traject]

Intensief 1-op-1 traject bestaande uit 15 sessies van maximaal 2,5 uur.


Je kunt hierbij kiezen voor een traject met Martijn of Monique.

3950,- inclusief b.t.w.
VRAAG HIER JE INTAKEGESPREK AAN
Bij het boeken van dit product ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Daarnaast verklaar je dat je in staat bent om jezelf emotioneel/psychisch te kunnen dragen en dat je geen antidepressiva slikt.